Office On Space

Office On Space

Date: April 2018
Location: Bangalore, India
Client: Avalon

Category: Commercial

Client Requirement

With employers realizing that inspiring surroundings can have a direct effect on their employees’ creativity, they wanted their space to be specifically designed for flexibility and productivity.

Our Resolution

We thought of it as an undulating surface of awesomeness that keeps ideas flowing. We created an open, communal workspace, knitted out with custom-built desks made from steel and aged walnut planks, and the studio’s data server was housed securely in what used to be the bank vault, complete with a lead-lined door. We held onto historical mementos like old-fashioned cash registers as a reminder of how far they’ve come, and how far they must go.

Share: